Posts

Showing posts from July, 2015

Hanoi: (3) Ke Sung Sot Cave...

Image
Part: 2

3 Jun 2015 Hari yang sama....
Akhirnya kami sampai jua ke "Star Cruise" kami...ehekheheheh...Lalu aku menjerit "HALONGGGGG BAYYY.....AKU DATANG!!!" #sambil melompat2 kegirangan, pastu Mat Salleh tu pandang semacam, dlm ati dier mesti cakap..."sakainyer la si Minah ni"...Terkejut bila si kawan tepuk bahu, aku toleh kiri kanan, rupanyer angan2 je...sib baik. Malu org tengok....:D

Sampai aje kami terus naik ke tingkat atas untuk menjamu selera. Dari hostel lagi kami dah req. mohon dihidangkan seafood saja. Dalam geng kami ni ader juga yang vegetarian. So geng vege dikumpul 1 meja, yang makan apa saja 1 meja. Sebelum makan, Tuant bgtau lepas makan kami ble berehat sebentar. Kira2 Jam 2.30 nanti bersedia untuk sesi lawatan.

Ruang bilik dalam Junk Boat ni, boleh tahan. Ok. Selesa. Ada toilet. Buka tingkap, cantik ajer pemandangan. Cuma satu. Satu je masalah dier....panas. Dalam bilik ader 1 je kipas dinding yang ble pusing2, tapi tak cukup power. Aircon…